САКАТЕ ДА БИДЕТЕ ВО ПОВЕЌЕ ОД ДОБРА ФОРМА, тогаш „Тренингот за војници“ е идеален за вас

14 август, 20190
b

Безбедноста на војниците често зависи од нивната подготвеност. За среќа, една вежба има неверојатна можност да обезбеди сила, брзина и издржливост. Тренерот Боби Максимус порано го изведуваше тоа додека беше борец во УФЦ, а денес ги предизвикува војниците на специјалните единици што ги обучува.

Важно е, вели тој, да го изведете тоа што е можно побрзо, но не и на штета на правилното држење на телото.

„Ако успеете за 15 минути или помалку, може да ја заработите титулата најмоќен човек“, рече Максим.

Како да вежбате?

Застанете во еден агол од собата. Направете 20 ,,burpees’’.

Потоа трчајте до другиот агол од собата и направете 19 ,,burpees’’. Трчајте до третиот агол и направете 18.

Повторете додека не стигнете до еден ,,burpees’’. Одморете се само ако треба.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber