Сандра Булок во мистериозен филм кој го полуди Twitter

3 јануари, 20190
bb

Невидлив ѕвер во апокалиптична средина.

„Bird Box“, е филм кој не ја остава својата публика рамнодушенa, доколку ги земеме во предвид  коментарите на социјалните мрежи.

Главната улога ја игра Сандра Булок во пост-апокалиптичен филм во кој глуми бремена сликарка која се обидува да го преживее крајот на светот во куќа полна со странци.

Но, ова не она што го прави овој филм пособен. Причината за апокалипсата не е природна катастрофа, зомби или пандемија, туку мистериозно чудовиште кое ги тера луѓето на масовно самоубиство. Единствениот начин за да се избегне е да се биде со врзани очи.

Невообичаените ликови инспирирале многу прашања во врска со самата акција, но се шегуваат на сметка на мистериозните настани.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber