Со денови им исчезнувале весниците од дворот: Кога ставија камера, крадецот ги насмеа до солзи!

30 јануари, 20190
весник

По неколку недели тој е фатен на дело.

Макс е десетгодишен мачор кој бил доста див и темпераментен кога неговата сопственичка одлучила да го вдоми.

Таа вели дека со недели работела со него, обидувајќи се да го навикне на луѓе. Иако и одело од рака, некои од карактеристиките сè уште останале.

Еден ден во нејзиниот двор пронашла весници за кои не плаќала. Оваа сцена се повторувала од ден на ден, а неговата сопственичка не била сигурна што се случува.

По неколку недели, таа го фатила на дело.

Не е убаво да се краде, освен кога вашите миленици го прават тоа затоа што имаат волшебна моќ најлошите работи да ги претворат во потполно прифатливи и симпатични.

Max bringing mumma home a present 😂😂😂

Gepostet von Jade Jefferies am Dienstag, 22. Januar 2019

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber