Тајната е едноставна, а многу моќна: Дали знаете што е тоа што мажите најпрво го забележуваат кај жените?

25 февруари, 20190
csdsc

Секоја жена постојано ја мачи прашањето на кој начин да го привлече човекот кој и се допаѓа.

Често сте во заблуда околу некои работи и им придавате големо значење на некои мали и не толку важни работи. Во продолжение ви ја откриваме вистинската состојба на нештата. Тајната е навидум многу едноставна и толку моќна.

Привлекувањето е многу индивидуална работа, но постојат одредени „точки“ на женското тело кои веднаш предизвикуват интерес кај машкиот пол.

Анкетата за истражувањето е спроведена на 5 илјади мажи во кое испитаниците мораа да одговорат на прашањето „што прво забележувате кај жената која е физички привлечена за вас“ донесе интересни резултати.

Иако мислевме дека градите и задникот ќе бидат на првото место, одговорите сепак беа малку повеќе имагинативни, а со тоа и симпатични.

На прво место, се најдоа женските очи, односно поглед, а на второто место, нивните насмевки.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber