Внимавајте, постои можност да ја добиете оваа порака на WhatsApp: Никако не ја отварајте!

9 јануари, 20190
app

Доколку видите видео запис кој се вика Martineli, ќе ви го хакира телефонот!

Чудна порака може да се појави на екраните на многу корисници на WhatsApp, популарна апликација за допишување.

Како што пишува Mirror, содржината на пораката што би можеле да ја добиете, тврди дека постои видео наречено Martinelli и дека ќе го пробие вашиот мобилен ако го отворите. Исто така, велат дека по отворањето на ова видео, нема да можете да го поправите паметниот телефон. Сепак, моментално не е пронајдено видео од Мартинели.

Во продолжение на пораката, има совет да ја ажурирате вашата верзија на WhatsApp во верзијата наречена WhatsApp Gold, а всушност тоа се вируси. WhatsApp Gold, наводно, ги нуди најновите функции, како што се можностите за снимање, испраќање 100 фотографии во исто време и бришење на пораките откако ќе ги испратите, но постои само една верзија на WhatsApp, токму онаа што ние ја користиме.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber