Чиста СРЕЌА и ништо повеќе: Она што многумина од нас заборавија како изгледа

9 август, 20200
sreća

Додека поголемиот дел од Светот се двоуми за тоа каков вид растенија да купат за одреден амбиент во дневната соба или дали да стават една или друга марка сирење во сендвич, има такви кои буквално немаат ништо.

Како оваа девојка од видеото на која еден странец  „одбра“  да ѝ го подобри животот.

Тој ѝ подари кукла на сиромашната девојка, а нејзината реакција им насолзи очите на многумина.

Чиста среќа и ништо повеќе. Она што многумина од нас заборавија како изгледа.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi