Дизни за прв пат има главен карактер во цртан филм ЛГБТ личност. Погледнете за што се работи

17 август, 20200
jk

„Куќата на бувот“ за прв пат беше прикажана во јануари. Серијата се занимава со 14-годишно девојче, кое ја наоѓа вратата на магичен свет и се обидува да го исполни својот сон да стане вештерка додека престојува таму. Во претходните епизоди, Луз ја привлекоа момчиња, додека во неодамна прикажаната епизода „Волшебна Гром Фрајт“, Луз започнува да ја истражува својата врска со друга ученичка во училиштето, Амити Блит. Во таа епизода, Амити вели дека има чувства кон Луз и дека сака да ја замоли да оди со неа во Гром, настан сличен на матурската вечер. Додека се таму, двете девојки танцуваат заедно.


– Јас сум бисексуалец. И сакам да играм бисексуален карактер. За среќа, мојата упорност се исплати и раководството на Дизни сега силно ме поддржува – напиша таа и се заблагодари на својот тим. Патем, ЛГБТ ликовите се појавија порано во сериите Дизни, но само како придружни или епизодични карактери.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi