Нов претседател на Надзорниот одбор на Заваровалница Триглав

19 август, 20200
triglav

Надзорниот одбор на Заваровалница Триглав на седницата одржана на 18-ти август, 2020 година, го именуваше Андреј Андољшек за претседател на Надзорнот одбор на Заваровалница Триглав. Членовите на Надзорниот одбор го закажаа состанокот поради престанок на мандатот на претходниот претседател на Надзорниот одбор.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi