ОВИЕ ТРИ ДАТУМИ ВО АВГУСТ НОСАМ МНОГУ СРЕЌА: Ако овој период постапите правилно, сè ќе ви појде од рака!

9 август, 20200
633723_profimedia0263833694_ls

Астролозите велат дека секој месец има одредени денови кога сè ќе ви оди од рака, бидејќи ѕвездите се во ваша корист. Еве ги деновите за август.

19 август – Нова Месечина во знакот на Лав

Интересно е што оваа млада Месечина се совпаѓа со големиот православен празник – Преображение, што им зборува на луѓето за потребата од промена. Новата месечина секогаш иницира промени кај нас, а знакот за тоа е дека Месечината во тој момент зборува за каква промена станува збор. Бидејќи тоа е знак на Лав, тој се однесува на третиот енергетски центар.

Ни треба нова енергија за да се потврдиме себеси и нашиот идентитет, да го најдеме одговорот на прашањето – кои сме и што сме. Најважно е нашата посветеност во потрагата по себе, а тоа особено се однесува на Леос и Водолија.

19-ти август е идеален за започнување нови бизниси, нови поглавја во животот или оставање на сите лоши работи зад себе.

20 август – Меркур во знак на Девица

Позицијата на Меркур во Девица ни дава надеж дека ќе постигнеме полесен договор и дека многу работи ќе се подобрат или ќе дојдат на свое мосто, особено оние работи што се однесуваат на периодот од март до јуни 2020 година.

Ова е особено точно за сите работни места поврзани со училиште, деца, здравствени, услужни активности. Меркур е тука на свое место, на своето седиште, и ни овозможува полесен увид во сè што не пречи од почетокот на годината. Многумина од нас ќе добијат појасни и поточни слики од нашите животи и сè што се случи пред неколку месеци.

Во овој период, многу е важно добро да се „чита меѓу редови“, особено кога станува збор за деловни односи.

22 август – Сонцето влегува во знакот на Девица

Ова е период кога Сонцето се движи кон следниот знак. Се однесува на чувството на совршен мир и ред што нè опкружува. За сите Девици, ова е почеток на нова сончева година, а за оние кои имаат подзнак во овој знак, ова е исто така важен период за нив, затоа што доживуваат голем пресврт во нивните секојдневни животи, особено кога станува збор за работа и можност за подобра заработка.

Сите чувствуваме дека влијанието на овој знак е засилено преку потребата да се организира нашиот бизнис, да се справиме со нашето здравје и нашите здрави навики. Овие се денови кога можеме да започнеме нов бизнис или ново хоби што може да започне со многу квалитетни работи во животот. Овие се денови кога можеме да потпишеме квалитетни договори или работни места што можат да траат многу подолго.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi