Седум жени ни откриваат зошто претпочитаат МАСТУРБАЦИЈА: “Сакам да ги контролирам моите гениталии самостојно!”

9 август, 20200
Annotation 2020-08-08 223157

„Соло режијата“ понекогаш е подобра опција од забава за двајца?

Мастурбацијата како активност главно им се припишува на припадниците на посилниот пол, но жените се склони кон тоа и знаат да уживаат во тоа.

Седум анонимни соговорнички откриле на нашиот портал дека се задоволуваат самите, а некои од нив тврдат дека тоа го прават подобро во „соло режија“ отколку со мажите.

Masturbacija

– Јас сум опседната со контрола, затоа сакам да управувам со мојот сексуален орган како што сакам, а задоволството е „моментално“, не чекам дечко, тоа го правам сама кога сакам и каде што сакам.

– Никогаш не сум била за опцијата вибратор како извор на задоволство, но кога сакам „на брзинка“ да се задоволам, овој уред е магичен за мене. Ми се допаѓа вистинскиот sе*с, но често сум нестрплива.

– Само ќе ви кажам дека никој не ме довел до неверојатен оргазам како сама себе.

Masturbacija

 – Користењето вибратор е вистинска заштеда на време. Не мора да му готвите ручек, да се облекувате специјално и да бидете во одредено расположение.

– Со моите волшебни прсти, го доведувам мојот дечко до незамисливи граници на задоволство, па замислете што правам со себе. Мајстор сум, нема што (смеа).

– Мастурбацијата повеќе ми одговара отколку вообичаен сексуален однос. Сменив многу партнери, но секогаш го промашуваат она што јас го погодувам.

– Со мастурбирање, можам да го контролирам мојот оргазам самостојно и да го одложам до времето што ми одговара. Го сакам тоа чувство.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi