Таа купила стара камп куќичка и ја уредила

16 август, 20200
Annotation 2020-08-15 221158

Мојот свршеник и јас кампуваме многу години и зборувавме за стара камп куќичка или кампер веќе некое време, но сè што гледавме беше полно со влага, рече Вики од Велика Британија

Вики Хиберд (25) од Велика Британија, купила камп куќичка со два кревети во 1995 година за само 750 фунти која нејзината мајка видела дека се продава на Фејсбук.

Таа инвестирала уште 198 фунти добила простор за кампување како од списание.

Таа уредуваше сè во неа со својот свршеник Маркус затоа што обајцата сакаат да патуваат и да кампуваат. Им биле потребни само пет дена да ја поправат, а им помогнале семејството и пријателите.

„ Мојот свршеник и јас кампуваме многу години и зборувавме за стара камп куќичка или кампер веќе некое време, но сè што гледавме беше полно со влага“, рече Вики.

Таа додаде дека тие веќе резервирале два неделни одмори во камп, недела во Сомерсет и недела во Корнвол, кога ја пронашле оваа камп куќичка па имале само 5 дена за да ја доведад во ред и да тргнат на пат, пренесува Метро.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi