Нашата чудесна плава планета!

4 мај, 20120
27

Погледнете ги фотографиите кои ги подготвивме денес за вас и уживајте, глетките се прекрасни, одморите се ближат, а со тоа и небесно сината вода….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi