Голи девојки, скапи автомобили и луксузни апартамани: Еден ден од животот на Инстаграм кралот!

12 септември, 20160
Голи девојки, скапи автомобили и луксузни апартамани: Еден ден од животот на Инстаграм кралот!

Ден Билзериан е веќе одамна познат на социјалните мрежи по лагодниот живот и згодните, разголени девојки околу него и веќе некое време ја носи титулата кралот на Инстаграм. И покрај тоа што веќе добро сме запознаени со начинот на неговиот живот, секогаш е интересно да ѕирнеме малку во луксузот и раскошот во кој живее.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi