Поставиле камера бидејќи на нивната ќерка и недостасувале играчки: Она што го снимиле ќе ве остави вчудоневидени!

8 ноември, 20180
2

Девојчето на крајот ја убеди нејзината мајка, па таа одлучи да ја заклучи вратата од оставата.

Осумгодишно девојче и кажало на мајка си дека секоја ноќ и исчезнуваат играчки од собата, но нејзината мајка не ѝ верувала.

Сепак, девојчето на крајот ја убедила мајка си, па одлучила да ја заклучи вратата од оставата.

Откако  девојчето продолжило да тврди дека играчките и исчезнуваат, нејзината мајка одлучила да ја реши мистеријата и да открие за што се работи и поставила ноќна камера.

Утрото, кога таа го пуштила видеото, очекувала дека ќе ги потврди своите сомневањата, односно дека нејзината ќерка измислува, но таа сосема погрешила.

Нејзините играчки навистина исчезнувале, а нејзиниот помал брат покажа неверојатни способности за крадење пред камерата.

Погледнете како помалиот брат краде играчки од неговата сестра:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber