Селаните бегаа од страв! Нешто чудно се случи со оваа скала!

29 ноември, 20180
скала

Многумина мислеа дека станува збор за нешто паранормално.

Бизарната сцена од скалата која се движи сама е забележана во Индија, а локалните жители на селото сега се сметаат за „боженствени“.

Во видеото од Керала, може да се забележи како скалата се движи сама, додека исплашените селани бегаат.

Сепак, многумина се сомневаа дека ова е некаков трик. Но, дел од жителите сметаат дека скалата е опседната од духот на човекот кој починал на неа. Иако многумина би сакале да станува збор за паранормален феномен, ова може совршено логично да се објасни.

Скалата всушност е на нерамна површина, и доволно е некој да ја залула. Моќта на гравитацијата е доволно силна за да ја помести скалата, но доволно слаба за да не падне.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber