За џабе не се вели: Луди Руси!

11 декември, 20180
rusi

Што прават Русите кај езерото на Дурмитор во ова време од годината? Па, се капат, нормално!

За повеќето луѓе на планетата, зимата е доба во годината кога се обидуваат да се стоплат на сите можни начини. За повеќето меѓу кои сигурно не припаѓаат и Русите. Што прават Русите во овој период од година? Тие се капат! На страната Montenegro Beautiful Country на Instagram, e објавено видео од Руси, на кое, како да е сред лето влегуваат во езерото на Дурмитор и се капат!

Во Русија и летата се ладни, а можете ли да замислите како е сега (околу нулата, велат локалните жители). Но, нив не им пречи …

https://www.instagram.com/p/Bq-wS2tg2Xf/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber