Бесна камила трча по човекот околу автомобилот, а неговата реакција е хит

11 февруари, 20190
Capture

Сите се прашуваат што ќе се случеше доколку го стигнеше.

Камилите на прв поглед делуваат сосема мирно, безгрижно, како  апсолутно ништо да не допира до нив. Сепак, подобро е да не ги изнервирате. Еден човек ја разлути камилата која неколку мунути го бркаше околу автомобилот. На крајот, тој успеа некако да влезе во автомобилот, но камилата сѐ уште кружеше околу него, се додека на крајот не се откажа.

https://www.youtube.com/watch?v=7HLOBtqIMAg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber