Како од мајка роден: Русин целосно гол чекаше ред за да влезе во авион! Луѓето го гледаа со неверување, реагирапше и полицијата

27 март, 20190
gol

Еден патник на московскиот аеродром чекаше ред да влезе во авионот за Севастопол, целосно гол.

Не само што ги привлече сите погледи на патниците, туку така како од мајка роден, застана во редот и инсистираше да влезе во авионот. Полицијата мораше да реагира и да задржи упорниот 38-годишен московец. По разговорот со полицијата, човекот легна на подот, а потоа е пренесен во болница.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber