Каква порака!!! Ова што го пишува во јавниот тоалет мора да го видат сите мажи!

8 јануари, 20190
dddd

На социјалните мрежи кружи фотографија на која е означено каде се наоѓа машкиот, а каде женскиот тоалет.

Ако некои мажи им треба потсетување дека жените се секогаш во право, можат да го добијат дури и пред одење во тоалет.

Всушност, на социјалните мрежи кружи фотографија која покажува каде се наоѓа машкиот, а каде женскиот тоалет.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber