И дуваше на змијата во лице: Сега до крајот на животот ќе жали за тоа што го направи!

8 јануари, 20190
sssd

Еден млад човек сериозно си поигруваше со змија, ја провоцираше цело време дувајќи и во лице. Тоа ја иритираше змијата, се обиде да се одбрани и да го гризне, но не успеваше.

Момчето не се откажа, но по некое време змијата го фати за главата, а тој не успеа да ја тргне од косата и главата.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber