Ќе се наежите кога ќе видите што прават овие две русинки!

8 февруари, 20190
р

Неодамнешните ладни бранови ја парализираа Америка, но постојат земји во кои екстремниот студ е очекуван и не е ниту малку страшна појава.
Додека голем број луѓе во ладните денови се топлат со повеќеслојна облека, овие русинки покажаа дека минусот не е ништо посебно за нив.
Тие се соблекоа во костими за капење и одлучија да влезат во ледениот поток.
Се чини дека храбро го поднесоа студот, додека многумина се наежија додека го гледаа видеото.

https://www.youtube.com/watch?v=iLCK0iwc6uE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber