Кобра одеднаш се појави на сред пат: Автомобилите веднаш закочија, а потоа се случи нешто неверојатно!

3 април, 20190
kobra

Кобра го блокираше сообраќајот.

Кралската Кобра е синоним за опасност, а низ историјата и приказните отсекогаш била таа што ги чува „недопирливите места“.

Во овој случај, кобрата направи јавна непријатност. Таа го блокираше сообраќајот и беше очигледно подготвена да се бори.

Додека набљудувачите ја снимаа, се појави нејзиниот непријател, мунгосот!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber