Наишол на лажен штекер во станот: Кога видел што има зад него, останал без текст!

3 април, 20190
steker

Хуан Рајт живеел шест недели во стан во градот Стирлинг, кога сфатил дека едeн од штекерите не работи.Тој одлучил да го расклопи приклучокот за да види во што е проблемот. Она што го најде зад него, сосема го изненади.

Кога ја отстранил пластичната заштита, сфатил дека нема струјни жици, туку пронашол сеф. Во сефот имало стара банкарска картичка, на која рокот и истекол во 2006. година, но и сметката од сефот.

„Повеќето луѓе со купување на стан добиваат долг, но јас добив една интересна приказна“, рече Хуан.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber