Мајка и после 42 години од смртта на нејзиното дете не се откажува да ја дознае вистината

22 мај, 20190
Capture

Лидија Рид (68),  во ’74. година во Единбург го родила синот Гари. Тој починал само седум дена по неговото раѓање. Кога побарала да го види за последен пат и ‘дале друго дете.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber