Мечката со малечките никако не можеше да помине преку патот: Кога сфатиле зошто, срцето им се стегнало!

15 јануари, 20190
me;e

Иако се силни и изгледаат непобедливо, мечките сепак понекогаш имаат потреба од човечка помош. Оваа мајка тргнала некаде со своите мечиња, но никако да ја преминат улицата. Тие постојано се движеле и се враќале наназад, а на луѓето не им било јасно зошто го прават тоа додека не го здогледале повреденото мече. Мајката не сакаше да продолжи понатака и да го остави своето мече само.

За среќа, тука се најдоа луѓе кои го однесоа мечето во центарот за помош на животните, каде што се погрижија за него. Се разбира, со цел малото што побрзо да се врати кај неговото семејство.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber