Момче зафати три седишта во превозот и гледаше во телефонот: Еден господин му одржа лекција на сите времиња!

19 март, 20190
bus

Помладите генерации честопати се на цел на критики од постарите поради некултурното однесување во транспортот, а понекогаш критиките се потполно на место.

За жал, често се случува „сè да помине без казна”, но не и еден тинејџер кој се возел во метрото во Њујорк.

Тој зафатил три места за седење, кревајќи ги нозете на седиштето, и притоа не го подигнал погледот од екранот на неговиот телефон. Тој одби да ги спушти нозете и да им ослободи место на тројцата луѓе кои сакаа да седнат. На еден господин му здодеа од неговото однесување, па реши да направи необичен потег. Тој едноставно седна на нозете на момчето, објави една девојка по име Изабел на Твитер, сведочејќи за ситуацијата.

https://twitter.com/da_drought_3/status/1058009929045499904?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1058009929045499904&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.espreso.rs%2Fsvet%2Fsvastara%2F363761%2Fdecak-je-zauzeo-tri-sedista-u-prevozu-i-gledao-u-telefon-gospodin-mu-je-onda-ocitao-lekiciju-za-sva-vremena
https://twitter.com/da_drought_3/status/1058201684009238535?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1058201684009238535&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.espreso.rs%2Fsvet%2Fsvastara%2F363761%2Fdecak-je-zauzeo-tri-sedista-u-prevozu-i-gledao-u-telefon-gospodin-mu-je-onda-ocitao-lekiciju-za-sva-vremena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber