Пукна огромен аквариум во трговскиот центар: Никогаш предходно не е видено вакво нешто!

5 април, 20190
ak

Во трговскиот и забавниот комплекс „Океанија“ во западниот дел на Москва, пукна повеќенаменскиот аквариум. Сведоците го снимиле излевањето на вода на подот во трговскиот и забавен центар.

Аквариумот со висина од 24 метри и волумен од над еден милион литри, во изминатите две години е обновен.

Во моментов, аквариумот не е официјално отворен и работата продолжува. Штом ќе се открие точниот датум на отварање, ние ќе ве известиме на нашата официјална страна “, рече претставникот на центарот. Дали е можно да се елиминира истекувањето и што го предизвикало пукањето останува непознато.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber