Го паркирала автомобилот и седнала во кафуле: Во следниот момент автомобилот завршил во езерото!

5 април, 20190
pezo

Автомобил Пежо заврши во Охридското Езеро од македонскиот кеј, а бидејќи во него немаше никој, никој не беше повреден.

Полицијата беше на местото на несреќата, а минувачите не разбираа како се нашол автомобилот во езерото. Жената се паркирала на кејот и отишла да испие кафе во локалното кафуле. За тоа време, како што изјавија очевидци, автомобилот полека почнал да се движи и на крајот завршил во Охридското Езеро.

Жената, според сè, го оставила менувачот во лер и заборавила да ја повлече рачната сопирачка. И покрај невниманието на возачот, полицијата сепак ќе ги прегледа надзорните камери од околните угостителски објекти.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber