СЕ ЗАГЛЕДАЛА ВО ДАЛЕЧИНА ОД РАБОТ НА БАЗЕНОТ: Потоа од срам не сакаше да излезе!

24 мај, 20190
gh

Невниманието може да нè доведе до разни непријатни, но и смешни ситуации.

Една таква беше снимена  и го насмеа интеретот.

На видеото гледаме девојка која носи многу работи и некаде се упатила. Сепак, таа е толку многу зсгледана во некоја подалечна точка, што воопшто не внимава каде оди.

Затоа сега сите и се смејат- без да гледа пред себе, таа зачекори право во базенот!

https://twitter.com/AwardsDarwin/status/1130931274984677376?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1130931274984677376&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.espreso.rs%2Fsvet%2Fsvastara%2F391111%2Fzagledala-se-u-daljinu-na-ivici-bazena-posle-od-blama-nije-htela-da-izadje-video

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber