Снимен е првиот пијан вонземјанин! Тоа што го правеше среде бел ден не може да се објасни тукутака!

3 септември, 20190
v

Британски ловец на НЛО на You Tube објави видео од блескава, но добро дефинирана, метална летачка чинија над Мексико среде бел ден.

На малите зелени посетители на нашата планета очигледно не ми пречи да бидат набљудувани и снимени од луѓето. Што повеќе!Присуството на посетителите од други планети, многумина го искоментираа под видеото со забелешка дека станува збор за првиот снимен „пијан вонземјанин“.

Летечката чинија беше снимена на почетокот на овој месец, но дури последните неколку денови предизвика вистинска мешаница во мексиканската и американската власт, и меѓу ловците на НЛО!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber