Сокриена порака на банкнотата од 100 долари

12 февруари, 20190
bank

Денес,  се пропагира теоријата дека новата банкнота од 100 долари укажува на идните случувања во Америка.

Ако се водиме по теоретичарите на заговор, САД наскоро ги чека фатален нуклеарен напад.

Имено, тие велат дека банкнотата од 20 американски долари, испечатена во 1998. година крие тајна порака за уништувањето на Светскиот трговски центар во Њујорк на 11. септември 2001. година. Денес, тие ја пропагираат теоријата дека новата банкнота од 100 долари укажува на идните случувања во Америка и тоа најлошата – уништување на Соединетите Американски Држави од огромен бран – вистинско цунами што ќе го предизвика нуклеарна експлозија!

Тие тврдат дека, кога банкнотата е преклопена под одредени агли, се добива слика на огромен бран, односно цунами, кој ја преминува зградата. Горе е радиоактивното небо – со нуклеарна „печурка“ која се појавува после експлозијата.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber