Тој амо сакаше да го погали слонот: Сигурно не се надеваше на ваква реакција

23 мај, 20190
slon

Животните често знаат чудно да се однесуваат и реагираат, а луѓето честопати се невнимателни со нивната комуникација.

Човекот од оваа вирална снимка само сакаше да го погали слонот.

Сепак, на животното изгледа тоа не ми се допадна, па реагираше сосема неочекувано.

Слонот толку силно го удри што човекот што падна на земја.

https://twitter.com/AwardsDarwin/status/1129696750724366336?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1129696750724366336&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.espreso.rs%2Fsvet%2Fsvastara%2F389433%2Fsamo-je-hteo-da-pomazi-slona-ovakvoj-reakciji-zivotinje-se-sigurno-nije-nadao-video

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber