Ученик пред сите го малтретираше момчето бидејќи е дебело: А потоа се случи неочекуван пресврт!

30 април, 20190
jsc

Насилството меѓу врсниците може да се одреди на следниов начин: ученикот e злоставуван кога трајно е изложен на негативни постапки од еден или повеќе ученици.

Во поширока смисла, насилството е свесна суровост насочена кон другите, со цел да се зголеми моќта, нанесувајќи физичка или психичка болка.

Во следното видео, насилникот во бела маичка почна да го удира подебелото момче. Сепак, на нападнатото момче „му пукна филмот“ и пред сите направи нешто неверојатно!

Погледнете го видеото и уверете се самите:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber