ЖЕЛБАТА ЗА ЖИВОТ Е ПОСИЛНА ОД СЕ: Рудолф го успаа, се разбуди и стана НАЈПОСАКУВАНОТО КУЧЕ!

23 јануари, 20190
499977_pasrudolph_ls

Ветеринарот кој го успа, одлучи да не ја повтори постапката и го одвел кучето во соседно засолниште кое не практикувало успивање на бездомните кучиња.

Рудолф е куче на возраст од осум месеци чија судбина изненади илјадници луѓе.

Тој стана вистинска сензација на Интернет бидејќи се разбуди по инјекцијата за успивање.

Беше во засолниште за кучиња кое што стана пренатрупано, а кога ќе дојде до тоа, на одредени кучиња и мачки им се заканува евтаназија.

Животот на Рудолф, за жал, мораше да заврши, сепак, се случи чудо, а тој го преживеа невозможното.

Ветеринарот кој го заспал одлучил да не ја повтори постапката и го одвел кучето во соседно засолниште кое не практикувало евтаназија.

Организацијата Kings Harvest Pet Rescue (Ајова) го прифати.

Неговата приказна беше споделена на социјални мрежи, а за многу кратко време, Рудолф стана најомиленото куче во нивното засолниште.

Повеќе од 2000 луѓе ги споделија неговите фотографии и ние сме сигурни дека тој ќе заврши во рацете на луѓе кои ќе се грижат за него на најдобар можен начин.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber