Биле на ручек во елитен ресторан, а потоа им се згадил животот: Она што го извлекле од сосот е грозно!!!

9 ноември, 20180
supa

Нарачале супа во ресторанот „Da Long Hotpot“ меѓутоа кога почнале да јадат, за малку не повратиле.

Во еден ресторан во кинескиот град Чонгкинг, гостите доживеаја нешто навистина одвратно.

Нарачале супа во ресторанот “Да Лонг хотпот”, но кога почнале да јадат, за малку не повратиле.

На шокантната видео снимка го покажаа она што го нашле во супата – станува збор за мало глувче, целосно сварено! Кога се пожалиле, сопственикот им рекол:

– Дојдете да се жалите ако се разболите од храната!

Очигледно, клиентите потоа го пријавија ова до надлежните служби, а случајот се испитува.

Погледнете:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber