Со заби повлече брод од 600 тони! Овој Украинец е можеби најсилниот човек на светот

21 ноември, 20180
ukr

Тој моментно ја чека одлуката на комисијата дали неговиот успех ќе биде запишан во книгата на Гинисовите рекорди.

Олег Скјавич го собори националниот рекорд на Украина кога со заби повлече брод над 600 тони. Тој моментно ја чека одлуката на комисијата дали неговиот успех ќе биде запишан во книгата на Гинис.Олег Скјавич успеа да го помести бродот од 614 тони за дури 16 метри. Претходниот рекордер застанал на растојание од 15 метри.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber