Мистериозната дупка во форма на срце има тајна моќ: Зошто се појавува само на Денот на заљубените?

14 февруари, 20190
вв

Едни тврдат дека потекнува од Нови Сад, а други од Белград, а има многумина кои ја лоцирале на други делови на планетата.

Постои една дупка на патот во форма на срце кое пред секој ден на вљубените се појавува на социјалните мрежи.Некои тврдат дека е во Нови Сад, а други во Белград, а има многумина кои ја лоцирале на други делови на планетата.

Во суштина, со текот на времето, оваа необична дупка стана интернационална, а има и такви кои мислат дека идеално го опишува овој празник – тоа е љубовна дупка со мистериозно потекло и уште помистериозна длабочина.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber