Овој ракун е против законите на физиката! Никој не знае да го објасни ова што го изведе!

12 април, 20190
dasasd

Животните често нè изненадуваат со нивните чудни способности.

Така, еден ракун стана ѕвезда на интернет, откако се појави неверојатното видео на социјалните мрежи.

Имено, некој го снимил овој ракун на покривот. Набрзо животното забележа цевка и направи нешто неверојатно – успеа целосно да влезе во малиот отвор!

https://www.facebook.com/watch/?v=342917919678937

Сепак, корисниците на Фејсбук, внимателно гледајќи го видеото, забележале дека ракунот отишол во дупка покрај одводот, а не во тесната цевка во која тој навистина не може да влезе.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber