Тест: Дали сте стабилни или осетливи?

1 февруари, 20190
Capture

Што прво ви „падна во очи“ кога ја видовте оваа слика?

Оваа слика содржи три цртежи. Кој е првиот што го воочивте?

Јаболко

Имате способност негативните ситуации да ги претворите во позитивни

Пеперутка

Имате здрав спектар на чувства и сте многу стабилна личност

Нож

Сакате авантури и секогаш сте подготвени за забава

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber