Учениците брутално го понижувале професорот и го нарекувале со погрдни имиња: Видео кое ја шокираше Србија

22 февруари, 20190
ucenici

Ученик му го земал дневникот, а потоа почнал да бега со него. Потоа неколку пати му го подаде дневникот, за повторно да го тргне додека неговите другари навивале и снимиле се со мобилни телефони.

На Twitter се појави видео од едно средно училиште на кое се гледа како еден од учениците го малтретира професорот, а ситуацијата во која се наоѓа професорот е сосема срамна.

Ученик му го зема дневникот, а потоа почна да бега од него. Потоа неколку пати му го подаде, за повторно да го тргне додека неговите другари навиваа и снимаа со мобилни телефони.

Во еден момент професорот дојде во дневникот, земајќи го од ученикот кој му подаде рака со зборовите: „Биди човек, немој да бидеш г*мно“.

Од снимките јасно се гледа дека студентите се обидуваат да го предизвикаат професорот физички да се справи со нив, но јасно е дека тој тоа не го сака и не знае како да реагира.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber