28 мај, 2017

Радио

Се­дум мо­де­ли на јак­ни што ќе ги обе­ле­жат кра­јот на зи­ма­та и по­че­то­кот на про­лет­та

10 март, 2017, Нема коментари
Еле­гант­на или ве­чер­на јак­на Ток­му ка­ко кла­сич­ни­от ка­пут, та­ка и еле­гант­на­та јак­на е не­што што мо­же да го об­ле­че­те или да го на­мет­не­те и да го но­си­те це­ла ве­чер, во за­вис­ност од тоа ка­де...

Парчиња кои се идеални за девојките со мали гради

6 март, 2017, Нема коментари
1. Блузи со длабоко деколте Кога девојките со големи гради би облекле ваков модел, би изгледале премногу вулгарно, па затоа блузите со длабоко деколте се идеални за девојките кои имаат мали гради. Со нив...

Тренд кој ќе доминира на улиците оваа пролет

3 март, 2017, Нема коментари
Овие парчиња наскоро ќе ги гледаме насекаде околу нас Еден од најпопуларните трендови на ревиите во Милано, Лондон, Париз и Њујорк за време на претставување на колекциите за следната пролетна сезона беше сјајниот винил...

9 модни трендови кои ќе ги обележат топлите пролетни и летни денови

2 март, 2017, Нема коментари
За топлите денови кои ни следуваат и со нетрпение ги очекуваме, ви претставуваме 9 водечки трендови… Фустани со цветни принтови Секси шлицови Жолта боја Карнери Асиметрија Волуменозни ракави Украсни камчиња и светки Металик нијанси...

10 класични комбинации на бои кога не знаете што да облечете

24 февруари, 2017, Нема коментари
Сакаме да изгледаме убави и со стил во секој дел од годината, но понекогаш тешко ни е да ги пронајдеме совршените комбинации на бои. Ако немате идеја како да ги комбинирате боите… Неколку идеални...

Оваа пролет ќе се но­сат чев­ли со ви­со­ки пот­пе­ти­ци и со пла­тфор­ма

22 февруари, 2017, Нема коментари
До­а­ѓа про­лет и би­де­те со отво­рен ум ко­га се во пра­ша­ње но­ви­те про­лет­ни мо­де­ли на са­лон­ки, мо­ка­си­ни, сан­да­ли и влеч­ки. Во про­дав­ни­ци­те ќе има сѐ и се­што, а на вас оста­ну­ва са­мо да од­бе­ре­те...

Боите кои одговараат на секоја жена

21 февруари, 2017, Нема коментари
Црната, темно сината, виолетовата и сивата боја се бои кои подеднакво добро им стојат на сите жени, а секоја од нив испраќа одередена порака! Црна. Ова боја и стои добро на секоја жена. Во...

Везени фармерки – Нов тексас тренд

17 февруари, 2017, Нема коментари
Се мислите како да го подновите вашиот стил? Зошто да не започнете со пар везени фармерки? На почетокот ваквите модели везени фармерки беа микро-тренд, односно не беа целосно прифатени од модната индустрија. Но, со...

Пет модни трикови за повитка фигура

16 февруари, 2017, Нема коментари
Можеби не сте свесни дека тоа парче облека кое најмногу го сакате прави да изгледате подебели. За среќа постојат и спротивни примери, па можеби тие фармерки толку многу ги сакате затоа што прават нозете...

Идеи како да носите цветен дезен оваа зима

14 февруари, 2017, Нема коментари
Иако цветниот дезен обично е асоцијација за пролетнiте и летни месеци, оваа зима е еден од главните трендови. Се актуелизира со колекциите на Dolce and Gabbana и  на Gucci. Цветниот бан го следат и...

Еве каков модел на фустан ќе биде во мода оваа пролет

10 февруари, 2017, Нема коментари
Нешто што одвај чекаме да го видиме како го носат и нашите девојки Познатата манекенка и ИТ девојка Бела Хадид во последно време се почесто е во медиумите поради нејзиниот беспрекорен стил. Таа речиси...

Oвие зимски комбинации на бои треба да ги пробате

3 февруари, 2017, Нема коментари
Зошто кога е поладно надвор, сè помалку носиме облека во боја? Само заради тоа што не можеме да носиме летни цветни фустанчиња не значи и дека треба да носиме здодевни и монотони бои. За...

Новите мод­ни трен­до­ви за 2017 го­ди­на

2 февруари, 2017, Нема коментари
Трен­до­ви, ка­ко и се­ко­ја се­зо­на, има мно­гу. Го­ди­на­ва има сѐ и се­што, а, всуш­ност, ни­што но­во. Трен­до­ви­те се по­вто­ру­ва­ат со го­ди­ни. Мо­же да се ка­же де­ка оваа го­ди­на, ко­га се во пра­ша­ње мод­ни­те трен­до­ви,...
Почетна // живот // Категорија "мода" (Page 3)
Горе